Marsilya'nın eski başkanı Pape Diouf'un corona virüs nedeniyle hayatını kaybetmesi spor dünyasında büyük bir üzüntüye neden oldu.
Birçok takım ve futbol adamı, taziye mesajları yayınlarken Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets de üzüntüsünü Fransız basınından Le Phoceen'e verdiği röportajla dile getirdi.
ERIC GERETS YIKILDI
Marsilya dönemi sonrası da devam eden arkadaşlıklarını anlatan Gerets, "Takımdan ayrıldıktan sonra da birbirimizi arardık. Hayatımın geri kalanında hiç aklımdan çıkmayacak ama özellikle de ömrümün sonuna kadar kalbimde olacak" dedi.
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.